Poziv za upis u Opću planinarsku školu HPD Vihor 2019.

Poziv za prijavu u Opću planinarsku školu sa svim informacijama (uvjeti za pohađanje škole, školarina, način prijave u školu) možete pročitati ovdjeHPD Vihor iz Zagreba od 17.4. do 5.6.2019. organizira Opću planinarsku školu.
Opća planinarska škola je namijenjena planinarima početnicima i onima koji će to tek postati kao i planinarima koji žele saznati više o sigurnom planinarenju i ugodnom druženju u planinama. Više informacija

Teorijski dio nastave se održava u prostorijama društva Prilaz Gjure Deželića 31 (dvorišna zgrada), a praktični dio kroz vježbe na izletima u planinama tijekom vikenda. Prijave za upis u školu se primaju do 11. travnja 2019.

Voditelj škole je Ivica Mesić, dugogodišnji iskusni planinar, vodič, orijentacista, jedan od osnivača HPD Vihor.

Poziv za prijavu u Opću planinarsku školu sa svim informacijama (uvjeti za pohađanje škole, školarina, način prijave u školu) možete pročitati ovdje.

Plan i program škole možete pročitati ovdje.

U Opću planinarsku školu se možete prijaviti korištenjem

Plan i program Opće planinarske škole HPD Vihor 2019.  je usklađen s Pravilnikom o općoj planinarskoj školi u Hrvatskom planinarskom savezu i odobren od Komisije za školovanje kadrova Hrvatskog planinarskog saveza.

Dodatne informacije o Općoj planinarskoj školi HPD Vihor 2019 možete dobiti korištenjem Obrasca za poruke.

Objava 22.2.2019.